top of page

CARAMBACH

podcast

Un interview avec Jean-Jacques Lemêtre, le directeur musical Théâtre du Soleil, pris par Adriana Chiruta dans l`été de 2023 à Sibiu, Transylvanie, Roumanie.

Tocmai ați aterizat în spațiul sonor virtual al Carambachului, o țară inventată pentru artiști independenți, arhitecți, cercetători, activiști pentru drepturile omului și naturii, iar eu sunt Adriana Chiruta gazda voastră în acestă platformă de dialog despre cooperare organică și altruism și despre cum performăm supraviețuirea, într-un mod cât mai plăcut, în această lume a crizelor multiple păstrându-ne spiritul critic și dreptul la a fi diferiți. Bine ați venit!

 

Dau drumul aici primului episod, un dialog foarte interesant cu Diana Bratu despre două spații de rezidență din Franța: PAF - Platforming Arts Forum cu regulile lui de bună conviețuire într-o comunitate de artiști și un spațiu de cercetare despre agricultură și artă numit Kerminy, despre mișcarea slow food și comunicarea gustului, tema Dianei de doctorat, plus o mică sesiune de fitness for dreamers pentru Carambach, plus câteva picături de Coil, Moondog și Shakuhachi, plus filosofia plăcerii și degustarea vieții în artele performative.

Audiție plăcută!

bottom of page