top of page
BAZĂ podea.jpg

A   T   E   L   I   E   R   E   L   E       
A   D   R   I   A   N   E   I       C   H   I   R   U   T   A

 
 
wellbeing prin improvizație teatrală,
dans liber și mișcare creativă


 

 • Facebook
 • Instagram
logo zona contemporana_edited_edited.jpg

str. Avram Iancu, nr. 11, Sibiu

LUNEA
ANTIBULLYING

atelier de corp decis și ieșire
din rolul de
victimă 
 

MARȚEA
FERICIRI
I

atelier de improvizație,
creativitate și bună dispoziție

 
JOIA
(R)EVOLUȚIEI
ÎN EDUCAȚIE

atelier de improvizație 
pentru cadre didactice

VINEREA ANTIBURNOUT
atelier de corp relaxat 

SÂMBĂTA EMOȚIONALĂ
atelier de dans liber
cu corp
ul emoțional
 


1. Consideri că situațiile de bullying, shaming, ghosting ți-au afectat încrederea în propriile talente și visuri și nevoia legitimă de a trăi într-un mediu social neostil, non-discriminatoriu, în care fiecărei persoane i se permite să înflorească?

 

2. Consideri că practicile de cooperare, respect, grijă reciprocă, corectitudine și un leadership atent față de cultivarea talentelor și abilităților fiecăruia sunt prezente în mediul tău profesional sau în școală/liceu/facultate?

3. Te simți blocată/blocat de vocea criticului interior („nu sunt capabil, nu pot, nu am cum să reușesc”), nepermițându-ți să-ți asculți intuiția și interzicându-ți să ai momente de spontaneitate și de încredere în sine și în ceilalți?

4. Îți este greu să echillibrezi nevoile de relaxare și regenerare cu cele de efort intens și să transformi propria muncă în plăcere?

5. Ți se întâmplă deseori să-ți refuzi nevoile legitime de stare de bine și să te simți captiv în situații personale și profesionale toxice și într-o gamă restrânsă și nocivă de emoții, disociindu-te de complexitatea ta emoțională?

 

Bine ai venit!
 

Te-ai gândit cum ar fi ca viața ta să devină o operă de artă, un spectacol în care să respiri și să joci cu plăcere, ridicându-te spectaculos (cum altfel?) din toate provocările și din toate căderile. Deseori m-am gândit la asta, arta salvându-mi viața încă din copilărie. 

După deja decenii de practică artistică, pasiune pentru cogniția umană și aprofundare, cu câțiva mari maeștri ai scenei internaționale, a comportamentului uman, pot să-ți ofer câteva instrumente și antrenamente simple, lejere și deseori amuzante, care exersate fiind, îți pot transforma treptat viața într-o operă de artă și într-un spectacol dezirabil. 

Pentru a afla ce antrenament ți se potrivește mai mult, te invit să răspunzi cu da sau nu la următoarele 5 întrebări:

Dacă ai răspuns cu DA la primele două întrebări și dacă lucrezi în învățământ, te invit la (R)EVOLUȚIA ÎN EDUCAȚIE: improvizație și antibullying pentru cadre didactice.

Dacă ești adolescentă/adolescent sau studentă/student și ai răspuns cu DA la întrebările 1 și 3, te aștept la (R)EVOLUȚIA ÎN EDUCAȚIE: improvizație și antibullying pentru studenți și liceeni.

Dacă răspunsul e DA la întrebările 1, 3, 4, 5, te invit să te antrenezi alături de mine în setul de ateliere: (RE)ocupă-ți scena / antrenament pentru wellbeing prin teatru și dans. 

Dacă toate răspunsurile tale sunt NU, însă ai în preajmă parteneri sau prieteni, inclusiv prieteni cu copii, care ar răspunde afirmativ,  un ”sharing is caring” ar fi minunat.

40%

reducere pentru 5 abonamente duo pentru cadre didactice

și pentru 10 abonamente pentru liceeni și studenți.

Până în 1 octombrie

 

(R)EVOLUȚIA ÎN EDUCAȚIE

improvizație și antibullying

pentru cadre didactice

ÎNSCRIERE

10 locuri, 2 ateliere fiecare cu câte 4 cursuri săptămânale  în fiecare joi din octombrie și în fiecare luni din noiembrie,

40% reducere pentru abonarea duo (împreună cu încă o persoană), în limita locurilor disponibile.

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram

Octombrie | improvizație

Noiembrie | antibullying

@

ZONA CONTEMPORANĂ

 

(R)EVOLUȚIA ÎN EDUCAȚIE

improvizație și antibullying

pentru liceeni și studenți

ÎNSCRIERE

10 locuri, 2 ateliere fiecare cu câte 4 cursuri săptămânale  în fiecare marți din octombrie și în fiecare luni din noiembrie,

40% reducere pentru abonarea până în 1 octombrie,

în limita locurilor disponibile.

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram

Octombrie | improvizație

Noiembrie | antibullying

@

ZONA CONTEMPORANĂ

joia revoluției în educație finalissim.jpg
Participarea la atelierul de improvizație teatrală pentru profesori a fost benefică din două puncte de vedere. În primul rând, a fost utilă ca informație acumulată în vederea propriei dezvoltări personale și a autocunoașterii.
În al doilea rând mi-a plăcut practicarea și însușirea unor exerciții ce pot fi propuse mai departe elevilor, exerciții ce promoveză nu doar bunăstarea psihică și fizică, ci și unele valori prosociale, cum ar fi grija față de alții şi coeziunea grupurilor.
Raluca Crișan, psiholog școlar

40%

reducere pentru 10 abonamente de wellbeing prin teatru și dans pentru adulți

Până în 1 octombrie

(RE)OCUPĂ-ȚI SCENA! 

antrenament pentru wellbeing prin teatru și dans

ÎNSCRIERE

Doar 10 locuri!

Durată 4 luni a câte 4 ședințe de 2 ore pe lună.

40% reducere pentru abonarea până în 1 octombrie, în limita locurilor disponibile.

Pachet recomandat părinților!

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram

ZONA CONTEMPORANĂ


MARȚEA
FERICIRI
I

atelier de improvizație,
creativitate
și
bună dispoziție

 

VINEREA ANTIBURNOUT
atelier de corp relaxat 

SÂMBĂTA EMOȚIONALĂ
atelier de dans liber
cu corp
ul emoțional
 
LUNEA
ANTIBULLYING

atelier de corp decis și ieșire
din rolul de
victimă 
 
marțea fericirii adulți.jpg

În Zona Contemporană vor fi programate pe viitor și ateliere dedicate copiilor și preadolescenților, însă până atunci, pe lângă reducerile masive pentru adolescenți și studenți, sunt invitați părinții și cadrele didactice care vor putea să transmită acasă sau la clasă exercițiile și antrenamentele cu care se vor familiariza la ateliere.

Imaginați-vă cum ar crește copiii antrenați, fie acasă, fie la școală, încă de la vârste mici, în arta și regulile cooperării (arta improvizației),  în capacitatea de a găsi resurse de relaxare și concentrare chiar și în situații tensionate, în forța de a ieși cu eleganță din situații abuzive, în plăcerea de a urmări complexitatea propriilor emoții, în loc să le nege.

20%

reducere pentru un abonament de două ateliere sau

pentru înscrierea împreună a două persoane la același atelier 

Fiecare atelier este format din 4 ședințe de antrenament a câte 2 ore fiecare.

Vom antrena încrederea în noi înșine și forța de a impune raporturi corecte sau ieșirea cu eleganță din relații de putere toxice, amuțirea criticului interior și spontaneitatea și plăcerea cooperării, capacitatea de a intra într-o stare de relaxare și concentrare chiar și în condiții de stress, abilitatea de a ne asculta intuiția și corpul emoțional cu nu-urile și cu da-urile lui legitime precum și posibilitatea de flexibilizare și remodelare a reacțiilor emoționale în așa fel încât emoțiile benefice pentru noi și pentru ceilalți să ne vină în ajutor chiar și în situații aparent limită. 

Costul unui atelier unic în afara oricărei formule de abonament este de 500 de lei, pentru abonamentele (RE)VOLUȚIA ÎN EDUCAȚIE și (RE)OCUPĂ-ȚI SCENA, 300 de lei iar pentru înscrierea la două ateliere sau la un singur atelier cu încă o persoană 400 de lei.  

bottom of page